Voleybol

Bayan Voleybol Milli Takımlar Altyapı Koordinatörlüğü görevine Mehmet Bedestenlioğlu getirildi.

Bayan Voleybol Milli Takımlar Altyapı Koordinatörlüğü görevine Mehmet Bedestenlioğlu getirildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan (TVF) yapılan açıklamada, Mehmet Bedestenlioğlu'nun Bayan Milli Takımlar Altyapı Koordinatörü olarak TVF ekibine katıldığı bildirildi.

Bedestenlioğlu'nun voleybola Samsun DSİ'de, antrenörlük hayatına da 1982 yılında aktif bir oyuncuyken başladığı belirtildi.

Belirli dönemlerde TVF'de eğitim ve mini voleybol kurullarında da görev yapan Bedestenlioğlu'nun, 2007 yılından itibaren Türkiye Bayan Voleybol Milli Takımlarında farklı kategorilerde antrenörlük görevlerinde bulunduğu kaydedildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, TVF Spor Lisesi Voleybol İhtisas Kulübü ile Avrupa ve dünya şampiyonu olan Yıldız Kız Milli Takımı'nın oluşum ve gelişiminde 2 yıl görev yapan Bedestenlioğlu'nun, 2008 yılında Olimpiyat Komitesi'nce tüm branşlar göz önüne alınarak yapılan seçimde yılın antrenörü seçildiği bildirildi.

Muhabir: Hüseyin Yeşilkavak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: