Voleybol

Genç Bayan Milli Voleybol Takımı, dünya şampiyonası hazırlıkları için iki ayrı kamp yapacak.

Genç Bayan Milli Voleybol Takımı, dünya şampiyonası hazırlıkları için iki ayrı kamp yapacak.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, son Avrupa şampiyonu "Filenin Genç Sultanları", 21-30 Haziran tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenecek dünya şampiyonasına İstanbul ve İzmir'de hazırlanacak.

İlk kamp dönemini 22 Nisan-10 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirecek milliler, daha sonra İzmir'e geçecek ve 21 Mayıs'a kadar çalışacak.

Milli takım aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Reklam
Reklam

Çağla Akın (Vakıfbank-pasör), Kübra Kegan (Karayolları-pasör), Ezgi Dilik (Fenerbahçe-pasör), Damla Çakıroğlu (TED Ankara Kolejliler-smaçör), Şeyma Ercan (Eczacıbaşı-smaçör), Ece Hocaoğlu (Vakıfbank-smaçör), Buket Yılmaz (Smaçör), Ecem Alıcı (Galatasaray-smaçör), Cansen Örencik (Eczacıbaşı- smaçör), Ceyda Aktaş (Vakıfbank-pasör çaprazı), Sabriye Gönülkırmaz (Yeşilyurt-orta), Ceylan Arısan (Eczacıbaşı-orta), Aslı Kalaç (Yeşilyurt-orta), Kübra Akman (Vakıfbank-orta), Dilara Bağcı (Eczacıbaşı-libero), Dilek Kınık (Vakıfbank-libero), Didem Marangoz (Galatasaray-libero).

Muhabir: Halil İbrahim Avşar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: