Voleybol

Melikgazi Belediyespor, Genç Erkekler Türkiye Voleybol Şampiyonasında yarı finale yükseldi.

Melikgazi Belediyespor, Genç Erkekler Türkiye Voleybol Şampiyonasında yarı finale yükseldi.

Antrenör Fuat Kalay, yaptığı açıklamada, Niğde'de yapılan grup maçlarındaki performansları sayesinde yarı finale yükselme başarısı gösterdiklerini söyledi.

Sporcularını kutlayan Kalay, -Yaş Gruplarının ardından, gençlerde de aynı başarıyı gösterdiğimiz için çok mutluyuz. Bu başarıyı yıldız takımımızda da göstermek en büyük dileğimiz. Bize güvenen bizlere olan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç olmak üzere, yöneticilerimize ve Kayserili voleybol severlere de şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk ise "Sporcularımın hepsini alınlarından öpüyorum. Kazanmak tabi ki güzel, ancak biz çocuklarımıza fırsat verildiğinde, onlara imkanlar sağlanıp destek olunduğunda ne kadar başarılı olabileceklerini görmekten büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Umarım aynı başarıyı yarı finallerde de göstererek finale de yükseliriz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: