Voleybol

İZMİR (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen Voleybol Gelişim Konferansı'nın 4.’sü İzmir’de başladı.

İZMİR tarafından düzenlenen Voleybol Gelişim Konferansı'nın 4.’sü İzmir’de başladı. Atatürk Voleybol Salonu'nda 2 gün sürecek konferansın ilk gününde Eski A Erkek Milli Takım Antrenörü Işık Menküer "voleybolda koçluk", başlığı altında katılımcılarla bir araya geldi. TVF Başkan Vekili Akif Üstündağ ile yönetim kurulu üyesi Ahmet Göksu'nun da takip ettiği konferansa Milli Takım ve liglerde görev yapan antrenörlerle çok sayıda beden eğitimi öğretmeni ve antrenör katıldı. Konferans yarın Arkas Spor ve Kanada A Erkek Milli Takım Antrenörü Glenn Hoag'un katılımıyla devam edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: