Voleybol : 2. Lig Bayanlar

MANİSA (AA) - Seramiksan Bayan Voleybol Takımı, Vakıfbank’tan Beyza Arıcı ve Çanakkale Belediyespor'dan Aliona Martiniuc ile sözleşme imzaladı.

Seramiksan Bayan Voleybol Takımı, Vakıfbank’tan Beyza Arıcı ve Çanakkale Belediyespor'dan Aliona Martiniuc ile sözleşme imzaladı. Seramiksan AŞ’de gerçekleştirilen imza törenine Başkan Bülent Erkul, Asbaşkan Burak Ersoy ve sporcular katıldı. Teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüdüklerini kaydeden Başkan Erkul, takımı Play-off hedefine taşıyacak isimler ile kadrolarını güçlendirdiklerini belirtti. Başkan Erkul, şunları söyledi: "Çanakkale Belediyespor’un 1. lige çıkmasında önemli bir paya sahip olan Aliona ve Vakıfbank’ın genç ve yıldız milli takımlarında forma giymiş oyuncusu Beyza Arıcı’yı transfer ederek takımımızı güçlendirdik. Turgutlu’da ilk kez profesyonel anlamda bir yabancı oyuncunun transferini gerçekleştridik. Seramiksan, Turgutlu’da ilklerin takımı oldu. Her yükseldiğimiz ligde sadece 1 yıl kaldık. Turgutlu’ya bir ilki daha yaşattığımız için mutluyuz." Turgutlu’ya gelen ilk yabancı oyuncu olduğu için mutlu olduğunu belirten Martiniuc ise "Çok iyi bir takıma transfer oldum. Elimizden gelen bütün mücadeleyeyi göstererek Seramiksan’ın hedeflediği yere taşımak istiyoruz" dedi. Vakıfbank’ın genç takımından kiralık olarak takıma katılan Beyza Arıcı ise "İlk defa profesyonel imza atıyorum. Bu yüzden çok heyecanlıyım. Seramiksan’ın plaf-off hedefine ulaşması için elimden gelen mücadeleyi göstereceğim. Umarım bu hedefe katkı sağlarım" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: