Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediye'nin İdari Menajeri Şenol Erkan, İlbank karşısında aldıkları 3-0'lık yenilgiyle ilgili, "Sahamızda kaybettiğimiz için

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediye'nin İdari Menajeri Şenol Erkan, İlbank karşısında aldıkları 3-0'lık yenilgiyle ilgili, "Sahamızda kaybettiğimiz için üzgünüz" dedi.

Erkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi sahalarında oynadıkları İlbank maçına mutlak galibiyet için çıktıklarını hatırlatarak, fırsatı kaçırdıklarını söyledi.

Aslında, bu maçı kazanarak çıkışa geçmenin hesaplarını yaptıklarını ifade eden Erkan, şöyle konuştu:

"Başa baş mücadele etmemize rağmen savunmada üst üste yaptığımız hatalar sonucunda sayılar kaybettik. Sahamızda kaybettiğimiz için üzgünüz. Ligin ilk yarısının bitimine bir hafta kala lige 15 gün ara verildi. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirip, ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak istiyoruz. Yeni transferimiz, Asenova Tsvetanova, bu karşılaşmada forma giydi. Takıma henüz alışamadığı için katkısı az da olsa oldu. Verilen arada yapacağımız özel çalışmalarla eksiklerimizi tamamlamak istiyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ömer Ercan / Haluk Yüksel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: