Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi takımlarından Nilüfer Belediyespor'un antrenörü Ali Kanberoğlu, "Önümüzdeki hafta, sahamızda bizim için büyük önem taşıyan Bakırköy Belediyesi

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi takımlarından Nilüfer Belediyespor'un antrenörü Ali Kanberoğlu, "Önümüzdeki hafta, sahamızda bizim için büyük önem taşıyan Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt maçını kazanarak moral bulmak ve çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

Kanberoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün, 3-1 yenildikleri Eczacıbaşı Vitra'nın güçlü bir ekip olduğunu, karşısında iyi oynamalarına rağmen puan alamadıklarını söyledi.

Yedi maçtır kötü oynadıklarını dile getiren Kanberoğlu, "Yedi maçtır set dahi alamadık. Bu karşılaşmada, iyi mücadele ettik. Zaman zaman öne geçmemize rağmen üstünülüğümüz koruyamadık. 2-0 geriye düşmemize rağmen, üçüncü seti kazanarak umutlandık. Dördüncü sette yaptığımız savunma hataları ve top kayıpları, bize yenilgi getirdi" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kanberoğlu, karşılaşmadan puansız döndükleri için üzgün olduğunu belirterek, "Bu maçta güzel oyun sergiledik ve izleyenlere maçın adına yakışır bir maç izlettik. Önümüzdeki hafta, sahamızda bizim için büyük önem taşıyan Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt maçını kazanarak moral bulmak ve çıkışa geçmek istiyoruz"ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ömer Ercan / Büşra Nur Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: