Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi takımlarından Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin antrenörü Eyüp Emin İmen, 3-0 kazandıkları İlbank karşılaşmasına ilişkin, "Taraftarımız ve şehir,

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi takımlarından Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin antrenörü Eyüp Emin İmen, 3-0 kazandıkları İlbank karşılaşmasına ilişkin, "Taraftarımız ve şehir, bizden yeni hedefler bekliyor. Bu hedefimiz, önümüzdeki yıllarda Avrupa kupalarında oynamak olacak" dedi.

İmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında aldıkları galibiyetlerle hedeflerinin büyüdüğünü belirtti. İlbank karşısında rahat bir oyunla galibiyeti elde ettiklerini dile getiren İmen, şöyle konuştu:

"Maçlarımızı rakip ayırt etmeden oynuyoruz. Geçtiğimiz hafta zorlu deplasmanda Vakıfbank karşısında puan aldık. Sahamızda İlbank'ı yenerek puan serimizi sürdürdük. Taraftarımız ve şehir, bizden yeni hedefler bekliyor. Bu hedef, önümüzdeki yıllarda Avrupa kupalarında oynamak olacak. İyi uyum sağlamış bir ekibiz. Kalan maçlarımızdan alacağımız puanlarla bu hedefimizi yakalamak istiyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ömer Ercan / Büşra Nur Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: