Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor'un antrenörü Ali Kanberoğlu, Ereğli Belediye karşısında aldıkları galibiyetle, ligde kalma umutlarını gelecek haftalara

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor'un antrenörü Ali Kanberoğlu, Ereğli Belediye karşısında aldıkları galibiyetle, ligde kalma umutlarını gelecek haftalara taşıdıklarını söyledi.

Kanberoğlu, 3-0 üstün tamamladıkları Ereğli Belediye maçıyla ilgili değerlendirmesinde, aldıkları galibiyetle ligde bir basamak yukarıya çıktıklarını bildirdi.

Ligde düşme bölgesinde bulunduklarını dile getiren Kanberoğlu, "Ereğli Belediye karşısında aldığımız bu galibiyetle çıkışa geçip, ligde kalma umutlarımızı önümüzdeki haftalara taşıdık" dedi.

Reklam
Reklam

Kanberoğlu, maçta oyuncuların iyi performans sergilediğini ifade ederek, "Ligde varoluşumuzu sürdürmek için önemli bir galibiyet kazandık. Tüm oyuncularım galibiyet için sahaya çıktı ve yüreklerini ortaya koyarak mücadele etti. Onları kutluyor, bizi yalnız bırakmayan sporseverlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Muhabir: Ömer Ercan / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: