Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyespor'un antrenörü Emin İmen, "Ereğli Belediyespor karşısında rahat bir oyun sergiledik ve galibiyete ulaştık"

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyespor'un antrenörü Emin İmen, "Ereğli Belediyespor karşısında rahat bir oyun sergiledik ve galibiyete ulaştık" dedi. İmen, Ereğli Belediyespor'u 3-0 yendikleri maça ilişkin yaptığı açıklamada, karşılaşmada tüm oyuncuların istenilen seviyede mücadele ettiğini söyledi. Maçta oyuncularının değerlendirmesini de yapma imkanı bulduğunu belirten İmen, şöyle konuştu: "Ereğli Belediyespor karşısında rahat bir oyun sergiledik ve galibiyete ulaştık. Bu maçta tüm oyuncularımız oynama fırsatı buldu. Galibiyetle birlikte oyuncularımızın da formlarını görme fırsatı bulduk. Bu maç geride kaldı. Önümüzde zorlu bir süreç var. Avrupa Kupası maçları öncesinde lig maçlarımız olacak. Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt ve Vakıfbank ile oynayacağız. Bu maçlardan puan alarak moral bulmak istiyoruz. Ekibimizde sakat ve cezalı oyuncunun bulunmaması da moralimizi bir kat daha yukarı çekiyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: