Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından 4 Eylül Belediye'nin antrenörü Levent Zoroğlu, "Ligde kalmak için son iki maçı da kazanmamız gerekiyor"

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından 4 Eylül Belediye'nin antrenörü Levent Zoroğlu, "Ligde kalmak için son iki maçı da kazanmamız gerekiyor" dedi.

Zoroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Fenerbahçe Grundig karşısında iyi oynamalarına rağmen, mücadeleyi 3-0 kaybetmelerinin üzüntü verici olduğunu söyledi.

Güçlü rakipleri karşısında kazanmak için sonuna kadar mücadele ettiklerini anlatan Zoroğlu, üç seti de 20'li sayılara kadar başa başa götürdüklerini, ancak sonunu getiremediklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Zoroğlu, bu mağlubiyetle işlerinin daha da zorlaştığını ifade ederek, ligin son iki haftasında Arkas Spor ve Ziraat Bankası ile karşılaşacaklarını ifade ederek, "Arkas ligi lider bitirmek istiyor. Ziraat Bankası'nın da play-off hedefi var. Çok zor iki maça çıkacağız. Ligde kalmak için son iki maçı da kazanmamız gerekiyor" diye konuştu.

Muhabir: Önder Felek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: