Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi

İZMİR (A.A) - Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi play-off final serisinin 4. maçında Halbank'ı 3-0 mağlup eden Arkas Spor, seride 3-1

İZMİR (A.A) - Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi play-off final serisinin 4. maçında Halbank'ı 3-0 mağlup eden Arkas Spor, seride 3-1 öne geçerek 2012-2013 sezonunu şampiyon tamamladı.

İlk sete iyi başlayan konuk ekip ikinci teknik molaya 16-12 önde girmesine rağmen son bölümde daha etkili olan Arkas Spor, Agamez'in katkısıyla ilk seti 25-22 kazandı.

Arkas Spor'un 14-6 üstünlük kurduğu ikinci sette, Halbank farkı 4'e kadar indirmesine (17-13) rağmen, ev sahibi ekip ikinci seti de 25-16 galip tamamladı.

Reklam
Reklam

Son setin ilk teknik molasına 8-5 önde giren Arkas Spor, setin sonuna kadar üstünlüğünü korudu ve seti 25-18 önde bitirdi.

Müsabakayı 3-0 kazanan Arkas Spor, play-off final serisinde rakibini 3-1 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz