Voleybol: Avrupa Erkekler Şampiyonlar Ligi

İZMİR (A.A) - Avrupa Erkekler Şampiyonlar Ligi (F) Grubu'nda yarın Belçika'dan Noliko ile karşılaşacak Arkas Spor'un basın sözcüsü Uğur Özden,

İZMİR (A.A) - Avrupa Erkekler Şampiyonlar Ligi (F) Grubu'nda yarın Belçika'dan Noliko ile karşılaşacak Arkas Spor'un basın sözcüsü Uğur Özden, grupta birinci sıraya yükselmek istediklerini belirtti.

Özden yaptığı yazılı açıklamada, yarınki rakiplerinin iyi bir takım olduğunu, ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde iyi başlangıçlarını sürdürmek istediklerini ifade etti.

Rakiplerinin bir puan farkla lider olduğuna işaret eden Özden, "İzmir'deki maçı seyircimizin vereceği destekle kazanıp puan cetvelinde birinci sıraya yükselmek istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: