Voleybol: Avrupa Şampiyonlar Ligi

İZMİR (A.A) - Voleybolda, Avrupa Erkekler Şampiyonlar Ligi 12'li play-off turunda Polonya temsilcisi PGE Skra'yı altın set sonunda yenen Arkas

İZMİR (A.A) - Voleybolda, Avrupa Erkekler Şampiyonlar Ligi 12'li play-off turunda Polonya temsilcisi PGE Skra'yı altın set sonunda yenen Arkas Spor, bir üst turda aynı ülkeden Zaksa ile eşleşti.

12'li play-off turunda ilk maçta İzmir'de PGE Skra'ya 3-1 mağlup olan İzmir temsilcisi, deplasmanda oynadığı maçta ise rakibine 3-2 üstünlük kurdu.

Karşılaşmanın ardından oynanan altın seti de kazanan mavi beyazlı ekip, adını 6'lı play-off turuna yazdırdı.

Arkas Spor, geçmesi halinde dörtlü finale yükseleceği 6'lı play-off turunda, Belçika'dan Noliko'yu eleyen Polonya'dan Zaksa ile eşleşti. Mavibeyazlı ekip, rakibiyle ilk maçını 5-6 veya 7 Şubat'ta deplasmanda, rövanş karşılaşmasını ise 12-13 veya 14 Şubat'ta İzmir'de oynayacak.

Reklam
Reklam

Zaksa ile geçen sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi 12'li play-off turunda eşleşen Arkas Spor, rakibini elemişti.

Muhabir: Ali Korkmaz / Zeynep Hoşgörür / Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: