Voleybol: Bayanlar 2. Lig

Bayanlar Voleybol 2. Ligi ekiplerinden Salihli Belediyespor'un antrenörü Gül İlter, deplasmanda 3-0 mağlup ettikleri Arkas Spor karşısında önemli bir galibiyet

Bayanlar Voleybol 2. Ligi ekiplerinden Salihli Belediyespor'un antrenörü Gül İlter, deplasmanda 3-0 mağlup ettikleri Arkas Spor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

İlter, yaptığı açıklamada, 21-25, 17-25 ve 22-25'lik setlerle kazandıkları karşılaşmanın ardından puanlarını 39'a yükselterek liderliklerini koruduklarını ifade etti.

Galibiyetin kendileri için büyük moral olduğunu dile getiren İlter, "Heyecanlı bir maç oldu. Liderliğimizi sürdürmemiz için bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Karşılaşmaya her iki takımda galibiyet için başladı. Kritik bir haftaydı başarı ile atlattığımız için mutluyum. Arkas Spor karşısında önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Çetin Karabıyık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz