Voleybol: Bayanlar Balkan Kupası

Bayanlar Balkan Voleybol Kupası (BVA Cup) rövanş maçında Romanya'nın V.C Unic Piatra Neamt takımını 3-0 yenen İlbank, kupanın sahibi oldu

Bayanlar Balkan Voleybol Kupası (BVA Cup) rövanş maçında Romanya'nın V.C Unic Piatra Neamt takımını 3-0 yenen İlbank, kupanın sahibi oldu ve Avrupa Bayanlar Çalenç Kupası'na katılma hakkı elde etti.

İlbank, rakibine ilk maçta da 3-0 üstünlük sağlamıştı. Kupada birinci olan İlbank'a kupa ve madalyalarını İlbank Yönetim Kurulu Başanvekili Ahmet Arslanoğlu, ikinci olan Romanya ekibine ise İlbank Spor Kulübü Başkanı Tuncay Karaman verdi.

İlbank Antrenörü Burhan Canbolat, maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, mutlu olduklarını belirterek, "Bu sezon ilk hedefimize ulaştık. İkinci hedefimiz, geçen yıl çeyrek finalde elendiğimiz Avrupa Kupası'nda bu yıl yarı finale kadar çıkabilmek" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: İlknur Çetinbaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: