Voleybol Seçmeleri Yapıldı

Aydın’da voleybolun alt yapısını geliştirmek ve yetenekli gençleri Türk Voleyboluna kazandırmak için Voleybol Milli Takımların...

Aydın’da voleybolun alt yapısını geliştirmek ve yetenekli gençleri Türk Voleyboluna kazandırmak için Voleybol Milli Takımların alt yapı seçmeleri yapıldı.

Voleybolun alt yapısını geliştirmek, yetenekli gençlerin Türk Voleyboluna kazandırmak, Milli Takımların alt yapısını oluşturmak amacıyla İzmir’den gelen eski Milli Takım antrenörlerinden Ebru Yönet tarafından Atatürk Spor Salonunda düzenlenen seçmelere 1999 doğumlu bayan sporcular katıldı.

Seçmeleri Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’da izledi. Amaçlarının Aydın’dan yetenekli sporcuları milli takımlara kazandırmak olduğunu ifade ederek, “Alt yapı sporcularımız bizim yarınlarımız. İleride Aydın’ı ve Türkiye’yi gururla temsil edecekler. İzmir’den gelen Antrenör Ebru Yönet ve burada bulunan herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: