Voleybol Takımı, Kız Çocuklarını Sporla Tanıştırdı

Muş'u, bu sezon 3. Lig'de temsil edecek olan Muş Bayan Voleybol Spor Kulübü'nün elde ettiği başarı, kız çocuklarını spora teşvik

Muş'u, bu sezon 3. Lig'de temsil edecek olan Muş Bayan Voleybol Spor Kulübü'nün elde ettiği başarı, kız çocuklarını spora teşvik etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun 2012-2013 sezonunda 3. Lig Bayanlar D Grubu'nda mücadele edecek olan Muş Bayan Voleybol Spor Kulübü, altyapı çalışmasına başladı.

Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde mücadele edecek olan kulüp, bir süre önce başlattığı "Voleybol Altyapısını Geliştirme" projesiyle sporcu sayısını 65'e çıkardı.

Kulüp Antrenörü Mehmet Öztürk, yaptığı açıklamada, haftanın 7 günü antrenman yaptıklarını ve her geçen gün sporcu sayısının giderek arttığını söyledi.

Reklam
Reklam

Altyapıyı geliştirme çalışması kapsamında, kız çocuklarını spora kazandırdıklarını ifade eden Öztürk, şöyle konuştu:

"Muş'tan ilk defa bir bayan voleybol takımı 3. Lig'e çıkarak, Türkiye finaline katılıyor. Yaklaşık 6 yıl önce kurulan takımımız son iki yıldır yıldız ve gençlerde başarılar elde etti ve 3. Lig'e çıktık. Bu başarı diğer kız çocuklarımızın da spora gönül vermesine vesile oldu. Bu sayede birçok kız çocuğu spor yapmaya geliyor. Bu potansiyelin daha da büyüyeceğine inanıyorum."

Muhabir: Özkan Ergün / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: