Voleybol takımına maddi engel

Edirne’de Kırcasalih Madenspor Bayan Voleybol Takımı, Bayanlar Voleybol 3. Ligi’ne, maddi imkânsızlık nedeniyle 2. kez katılamadı

Edirne’de faaliyet gösteren Kırcasalih Madenspor Bayan Voleybol Takımı, 2. kez üst üste gitmeye hak kazandığı Aroma Bayanlar Voleybol 3. Ligi’ne; bu yılda maddi imkânsızlıklar nedeniyle katılamadı.

Geçtiğimiz sezon gerekli bütçeyi oluşturamadığı için Bölgesel Lig’e dönen Kırcasalih Madenspor, Türkiye’de set vermeden tüm maçlarını tamamlayan tek takım olmuş ve grup maçlarından Türkiye çapında bir başarıyla eleme grubu maçlarına yükselmişti.

Tekirdağ’da yapılan Eleme Grubu maçlarında kendisinden kat kat fazla bütçeye ve kadrosunda profesyonel oyunculara sahip olan İstanbulspor karşısında hata setinde ilk maçını kaybeden Kırcasalih Madenspor, diğer maçlarını da yine set vermeden kazanmış, en iyi grup ikincisi sıfatıyla 3. Lig’e terfi hakkını kazanmıştı.
BU SONUÇ ARTIK GELENEKSELLEŞTİ Kulüp genel Menajeri Nurullah Işık, yaptığı açıklamayla bu yıl yine yeterli bütçe oluşturulamadığından takımın Aroma Bayanlar Voleybol 3. Ligi’nde yer alamayacağını üzüntüyle bildirdi.

Reklam
Reklam

Işık, takıma işadamları tarafından verilen hiçbir sözün tutulmadığını dile getirerek, tutulmayan sözler nedeniyle takımın profesyonel liglere katılamadığını belirtti.

Edirneli işadamlarından katkı bekleyen kulüp bu yıl yine her yıl olduğu gibi Bölgesel Amatör Lig’de fırtınalar estirip 3. Lig’e terfi edecek gibi görünüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz