Voleybol Tatil Yapmıyor

Yaz tatilini en yoğun yaşadığımız şu günlerde voleybol, faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.Ankara’da Başkent Voleybol...

Yaz tatilini en yoğun yaşadığımız şu günlerde voleybol, faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.
Ankara’da Başkent Voleybol Kampusü'nde Balkan sınavlarına çıkacak.

Üç milli takımın Ankara kampı tüm hızıyla devam ediyor. Günde iki idman yapan milli takımlardan Küçük Erkek Milli Takım, 01 - 03 Ağustos tarihlerinde Bulgaristan’da yapılacak Balkan Şampiyonası'nda ilk sınavını verecek.

Yıldız Erkekler Balkan Şampiyonası 18-22 Temmuz 2012 tarihlerinde Romanya´da düzenlenecek. Yıldız Milli Takım da bu turnuvaya Ankara’da hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

Yine Ankara’da kamp yapan Genç Erkek Milli Takım, 07-11 Temmuz periyodunda Sırbistan’ın ev sahipliğinde düzenlenecek Balkan Şampiyonası’na büyük bir hırsla hazırlanıyor.

Başkent Voleybol Kampusü, Yetenek Seçimi Projesine de ev sahipliği yapıyor. Genç sporcuların her türlü performans test ve ölçümleri burada yapılıyor.

GENÇ KIZLAR İSTANBUL’DA

Öte yandan, Genç Kız Milli Takım Tekirdağ’da, 17-21 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Balkan Şampiyonası'na İstanbul’da kamp yaparak hazırlanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: