Voleybol: Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Ligi

Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Lig D Grubu'nda Play-Off'a kalma mücadelesi veren Tarsus Belediyespor Voleybol Takımı, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür

Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Lig D Grubu'nda Play-Off'a kalma mücadelesi veren Tarsus Belediyespor Voleybol Takımı, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür Spor'u deplasmanda 3-1 yendi.

Tarsus Belediyespor Antrenörü Hasan Baykara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Diyarbakır Üniversitesi Spor Salonunda oynadıkları maçta ilk seti 25-14 kazanırken, 2. seti 25-20 kaybettiklerini söyledi.

Maçın 3. setini 25-21 ve 4. setini ise 25-13 kazanarak sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldıklarını ifade eden Baykara, ligde en zor maçlarından birini kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Baykara, galibiyet serisini gelecek haftalarda da devam edeceğine inandıklarını belirterek, "Tarsus Belediyespor Bayan Voleybol takımı olarak hem içeride hem de deplasmanda oynadığımız maçlarda sergilediğimiz güzel oyunla taraftarlarımızı sevindiriyoruz. Alkışı sonuna kadar hak eden voleybolcu kızlarımızla gurur duyuyorum" dedi.

Belediyespor Voleybol Şube sorumlusu Mehmet Tepretmez ise, ligde oynadıkları 13 maçtan sadece birini kaybettiklerini, takımın son maçta sergilediği güzel oyun ve alınan galibiyet nedeniyle Antrenör Baykara ve oyuncularını kutladı.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: