Voleybolda Bülent Güneş'in smaçları sporcuları heyecanlandırıyor

A Bayan Milli Takımı, daha önce hiç bir takm sporunun başaramadığı olimpiyat rüyasını gerçekleştirmek için...

A Bayan Milli Takımı, daha önce hiç bir takm sporunun başaramadığı olimpiyat rüyasını gerçekleştirmek için Ankara’da ter döküyor. Önlerindeki kısa süreyi iyi değerlendirmek isteyen Filenin Sultanları günde iki ağır idman yaparak bu onuru yaşamak ve yaşatmak arzusundalar.

Hedeflerinin Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek takım sporlarında olimpiyatlara katılan ilk takım olmayı başarmak olduğunu belirten ay - yıldızlı sporcular, "Bu nedenle de gerçekten insanüstü çaba harcıyoruz." dediler.

Antrenmanların çok ağır geçtiğini belirten sporcuların bunun müsebbibinin de antrenör Motta’nın hazırladığı program olduğunu belirtiler. Motta'nın hazırladığı bu programı daha da ağırlaştıran Yardımcı Antrenör Bülent Güneş’in hırsı olduğunu belirten ay - yıldızlı sporcular, Milli Takım'a yaptırılan manşet çalışması sırasında birbiri ile aynı sertlikte yüzlerce smaç vuran Bülent hocanın, bu tavrını kısaca “İyi çalışmalı” diyerek özetliyorlar.

Reklam
Reklam

Acımasız sertlikte şutlarda standardı yakalayan Bülent Güneş, günde yaklaşık 700 vuruş yapıyor ve işin uzmanları, “Servis makinesi yorulur, Bülent yorulmaz, adeta smaçmatik.” diyorlar.

Bu arada yeni yetişen, vuruşlarda Bülent hocayı aratmayan Yunus Öcal’ı da unutmayan sporcular, bütün bu sert vuruşları karşılayan A Milli Takım sporcuları olarak kendilerinin de sorumluluklarının bilincinde olduklarını, hallerinden de memnun olduklarını söylediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: