Volkan Demirel: Galibiyet inanmışlığın göstergesi

Fenerbahçeli Volkan Demirel, Beşiktaş karşısında almış oldukları galibiyetin inanmışlığın göstergesi olduğunu söyledi. Sarı-lacivertli takımın kendi...

Fenerbahçeli Volkan Demirel, Beşiktaş karşısında almış oldukları galibiyetin inanmışlığın göstergesi olduğunu söyledi.

Sarı-lacivertli takımın kendi sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli kaleci, "Kazandığımız için çok mutluyuz. Bu galibiyet yaramın bile acısını dindirdi. Güzel bir galibiyet oldu. Çok iyi mücadele ettik. İnanmışlığın cevabını alıyoruz. Kazandığımız için mutluyuz. Önümüze daha rahat bakıyoruz. Bu yıl şampiyon olacağımızı ve iki kupa alacağımızı söylemiştik. Bugün bunu gösterdik. Son maça kadar gideriz iki kupayı alırız." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Milli kaleci, Edu'nun kendisine yapmış olduğu hareket nedeniyle önce özrünü kabul etmedi daha sonra ise "Edu özür dilemiş. O zaman özrünü kabul ediyorum. Allah'tan Edu sabit ayakkabı giymiş eğer vidali krampon giyseydi dizim parçalanmış olacaktı." diye ifade etti.

Volkan Demirel, saha içinde dizine 8 dikiş atıldığını ayrıca soyunma odasında da bir dikiş daha atıldığını belirtti.

Tecrübeli kaleci, sakat sakat oynadığına göre perşembe günkü Beşiktaş maçında rahat bir şekilde görev yapabileceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: