Volkan Demirel galibiyetten emin!

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin çok güçlü bir kadrosunun bulunduğunu, oyuncularının hepsinin birbirinden kaliteli olduğunu belirterek, hafta sonu oynayacakları Sivasspor maçında da bu farkın ortaya çıkacağını söyledi.

Sivasspor'u 'Futbolun güzel yüzü olarak' değerlendiren kaleci Volkan Demirel, tüm olumsuz hava ve saha şartları için de gerekli önlemleri aldıklarını belirterek, "Fenerbahçe, farkını ortaya koyacaktır" dedi.

Kaleci Volkan Demirel, Sarı-lacivertli kulübün internet sitesine hafta sonu Sivasspor ile oynayacakları maçla ilgili değerlendirmede bulundu.

Reklam
Reklam

Takım olarak Sivasspor maçının önemini çok iyi kavradıklarını ve bu maça iyi bir şekilde hazırlandıklarını belirten kaleci Volkan Demirel, "Takımımızın çok güçlü bir kadrosu var. Oyuncularımızın hepsi birbirinden kaliteli. Bireysel kabiliyetleri ön planda olan çok sayıda oyuncumuz var. Yeteri kadar tecrübe sahibi olduğumuzu da düşünüyorum. Bizim rakibi küçümsemek gibi bir şansımız yok. Çünkü hiçbir oyuncu, hiçbir rakibi küçümseyemez. Biz bu maçı başından beri ciddiye alıyoruz. Onlar da güçlü bir takım.

Anadolu'nun bağrından kopup geldiler. İyi bir başarı sergilediler. Uzun zamandır Anadolu'ndan böyle bir takım çıkmıyordu. Sivasspor futbolun güzel yüzü. Ancak Fenerbahçe ligdeki tüm takımlardan farklı bir takım. Fenerbahçe, yarıştığı her alanda başarı kazanmak zorunda olan bir takım. Bizim başarısızlığımızın bir mazereti olamaz. Sivas'ta bizi nasıl bir hava ve nasıl bir sahanın beklediğini çok iyi biliyoruz. Bu şartlar şimdi rakip için bir avantaj gibi gözüküyor. Ancak biz de bu konuda gerekli önlemleri aldık. Daha doğrusu dersimizi çok iyi çalıştık. Biz iyi motive olduğumuz maçlardan iyi sonuçlarla ayrılıyoruz. Bu maçta da Fenerbahçe, farkını ortaya koyacaktır. Buna inanıyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam