Volkan Demirel: 'İlahi adalet'

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, yarıda kalan Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan Demirel sezon sonunda şampiyon olacakları iddiasını yeniledi. Demirel şu ifadeleri kullandı...

[Trabzonspor - Fenerbahçe maçı tatil edildi](https://www.mynet.com/trabzonspor-fenerbahce-maci-tatil-edildi-95705-myspor)

"FARKI BİLEREK AÇMADIK"

Burada önemli olan kimsenin zararı almmaması. Hakem istenmeyen olayla karşılaştı kendisine geçmiş olsun diyorum. Güzel bir galibiyet. İyi oynadık. Maçtan önce Trabzon'un çift forvetli kadrosunu gördüğümüzde böyle olacağını anlamıştık. Ofansıif bir takımla çıktı. Bugün 4 gol attık ama daha farklı olabilirdi. Trabzon takımının düşüşü, stadın atmosferini gördükten sonra biraz durduk.

Reklam
Reklam
[Dünya Trabzonspor'u konuşuyor](https://www.mynet.com/dunya-trabzonsporu-konusuyor-95710-myspor)

"İLAHİ ADALET BİZE DÖNECEKTİR"

5-6 puan farkla gerideyken 'Biz şampiyon olacağız' dediğimde bana güldüler. Önemli değil. Yeter ki bize destek olsunlar. Bizlere inansınlar ki biz de zafere ulaşalım. Osmanlı maçında Van Persie'nin ayağının altından kaçan top, Bursa'da Fernandao'nun boş kaleye atamadığı gol, Diego'nun yaşadığı şanssızlıklar... Bunlar yaşanırken ilahi adalet illa ki bir geri dönüş olacaktır diye düşündük. Bu adalet bize dönüp dolaşacaktır. Futbolcu kalitesi, taknik detayları bir kenara koyarak konuşuyorum. Böyle büyük gruplar birbirine inanırsa başaramayacağı şeyler yoktur.

[Onur Recep Kıvrak, 'Bitti' dedi](https://www.mynet.com/onur-recep-kivrak-bitti-dedi-95707-myspor)