Volkan: 'Galibiyetten emindim'

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan, Beşiktaş karşısında 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, "Beşiktaş karşısında kazanacağımızdan emindik. 90 dakikayı da önde götürdük, ancak son saniyelerde talihsiz bir gol yedik. Buna rağmen uzatmalarda golü bularak güzel bir galibiyet aldık" diye konuştu.

Fenerbahçe'de yedek beklemesine rağmen asla yılmadığını ve küsmediğini ifade eden kaleci Volkan, "Sürekli çalıştım ve bugünlere geldim. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğim. İyi oynadığımı düşünüyorum. Tabii ki hatalarım var. Bu hataları en düşük seviyeye indirdiğimde, daha başarılı olacağımı düşünüyorum. Gün gelecek Volkan hiç hata yapmayacak" dedi.
Takımda baraj kurulmasında Alex'in rol aldığını belirten kaleci Volkan, "Kleberson'un golünde hocamızın Alex'i oyundan almasından dolayı baraja giren kimse olmadı. Baraj kurdurmakta güçlük çektim. Talihsiz bir gol yedik ama Tuncay becerisiyle gol attı ve galip geldik" dedi.

Reklam
Reklam

Beşiktaş taraftarına hakaretler ve küfürlerin yakışmadığını belirten Volkan, "Takımım 1-0 önde, zaman geçirmek hakkım. Takım yoruluyor ama fazla zaman geçirdiğimi düşünmüyorum. Beşiktaş taraftarı çok büyük, rakip üzerinde baskı kuruyorlar, ama hakaretler ve küfürler onlara yakışmıyor. Başkanımıza, bize ve valimize tepki gösterildi. Aslında küfürler bizi daha da çok hırslandırıyor. Belki küfür yememiz daha iyi oluyor. O zaman daha da hırslanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sahaya Fenerbahçe taraftarlarının arkasında olduklarını bilerek sahaya çıktıklarını belirten kaleci Volkan, "Taraftarlarımız Samandıra Tesisleri'nden, BJK İnönü Stadı'na hareket öncesi bizi motive etmek için herkese mektuplar yazmışlar. Bu bizi mutlu etti. Biz motive olmuştuk ama onların bu jesti bizi daha da motive etti. Sahaya zaten Fenerbahçe taraftarının arkamızda olduğunu bilerek çıktık. Biz zaten yoldayken en az 30-40 kişinin BJK İnönü Stadı'na geleceğini düşünüyorduk. Taraftarımızın gelse de gelmese de yanımızda olduklarını hep biliyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bu arada, antrenmanı erken bırakan kaleci Volkan'a taraftarlar tesislere giderken baklava yedirdi.