Volkan Yaman'da çatlak var

Galatasaray hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı basına ve taraftara kapalı antrenmanla sürdürdü.

Teknik ekip Michael Skibbe, Cevat Güler, Burak Dilmen ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde, saat 10.30'dan itibaren Jupp Derwall antrenman sahasında yapılan antrenman ısınma çalışmalarıyla başladı.

Antalyaspor karşılaşmasında ilk onbirde yer alan oyuncular maç ertesi programlarını, aerobik koşuların ardından sağlık merkezinde yapılan terapi seanslarıyla tamamladılar.

Diğer oyuncularla antrenmanın ana bölümünde önce pas çalışmaları, daha sonra dar alanda kalecilerin de katıldığı teknik bir çalışma yapıldı. Antrenman soğuma çalışmalarıyla tamamlandı.

Reklam
Reklam

Antalyaspor karşılaşmasında ikili bir mücadelede elinden sakatlanan Volkan Yaman'ın bugün yapılan ayrıntılı muayene ve tetkiklerinde işaret parmağında bir çatlak tespit edildi. Parmağı sabitlenen Volkan rejenerasyon çalışmasına takımla birlikte katıldı. Antalyaspor maçı öncesi son antrenmanda kasık bölgesi adalelerinde bir zorlanma meydana gelen Tobias Linderoth tedavi ediliyor. Serkan Kurtuluş ve Hakan Balta'nın tedavilerine de sağlık merkezinde devam ediliyor.

Galatasaray çalışmalarını 16 Şubat Pazartesi akşamüstü saat 17.00'da basına ve taraftara kapalı bir antrenmanla sürdürecek.