Volkswagen'den yüzde 0 faiz

İSTANBUL (İHA) - Volkswagen'in Türkiye Distribütörü Doğuş Otomotiv, 6 aya kadar yüzde 0 faiz ile yeni bir kredi kampanyası başlattı. Türk Lirası üzerinden 36 aya kadar ödeme imkanı sağlayan kampanya, düşük faiz oranlarıyla da kullanıcılarına uygun seçenekler sunuyor.

Doğuş Otomotiv, Volkswagen'in binek modelleri Polo, Golf, Bora, Passat, New Beetle ve Sharan için Volkswagen Finans'ın kredi olanaklarıyla yepyeni bir kampanya başlatıyor. Doğuş Otomotiv'in başlattığı stoklarla sınırlı bu kampanyada tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden Bora modeli için yüzde 40, Polo, Passat, Golf, New Beetle ve Sharan modellerinde ise yüzde 30 oranında kredi kullanılabiliyor.

Reklam
Reklam

Türk Lirası bazında kredi imkanı sağlayan kampanyada kredi kullanımlarında 6 ay için yüzde 0, 12 ay için yüzde 2.35, 18 ay için yüzde 2.80, 24 ay için yüzde 3 ve 36 ay için yüzde 3.40 faiz oranı uygulanıyor. Ayrıca, artan faiz oranıyla tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden yüzde 70'e kadar kredi kullanma imkanı da sunuluyor.