Vücuduna sardığı kaçak Afyon sakızıyla yakalandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yapılan operasyonlarda, 293 av tüfeği ve 11 adet silah üstü dürbün, 19...

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yapılan operasyonlarda, 293 av tüfeği ve 11 adet silah üstü dürbün, 19 ton kaçak çay ile 3 kilogram 26 gram Afyon sakızı ele geçirildi. Şahısların sınırdan kaçak olarak geçirmek istedikleri vücuduna sardıkları ortaya çıktı.

Hakkari Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Yüksekova ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bir evde yapılan aramada, faturasız ve ruhsatsız 293 adet değişik markalarda av tüfeği ve 11 adet silah üstü dürbün ele geçirildiği belirtildi.
Yeniköprü Yol Kontrol Noktası'nda şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada, 2 şahsın beline sarılı vaziyette toplam 3 kilo 26 gram Afyon sakızı ele geçirildiği kaydedildi. Olayla ilgili isimleri açıklanmayan zanlılar, gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Çukurca ve Şemdinli ilçesinde yapılan yol kontrolleri sırasında da yurda kaçak olarak sokulmak istenen 19 ton 360 kilogram kaçak çay ele geçirildiği bildirildi.

Konuyla ilgi soruşturmaların sürdüğü belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: