Vudu Büyüsüyle Kadınları Tutsak Eden Çete

Dünyanın en tehlikeli büyüleri arasında yer alan ‘vudu’ büyüsüyle, kadınları tutsak edip, fuhuş ve hırsızlık yapmaya zorlayan çete, nihayet yakalandı. Peki olay nasıl oldu?

Mallorca Adası Ve Sevilla’da Fark Edildi

İspanya polisi, özellikle Almanlar’ın rağbet ettiği Mallorca Adası ve Sevilla bölgesinde hırsızlık ve fuhuş olaylarının artması üzerine harekete geçti.

Afrika Kökenli Kadınları Seçtiler

İddiaya göre ‘Vudu’ büyüsü ile ağlarına düşürdükleri Afrika kökenli kadınları, fuhuş ve hırsızlığa sürükleyen çeteye, 6 ay süren soruşturmanın ardından operasyon düzenlendi. 30 Çete Üyesi Yakalandı

Mallorca ve Sevilla’da evlere yapılan gizli operasyonlarda 30 çete üyesi yakalandı. Baskında Ele Geçirilenler

Baskında, yaklaşık 300 çalıntı cep telefonu, 12 dizüstü bilgisayar, 27 DVD player, 154 saat ve 1150 Euro para ele geçirildi. Çete, Haiti Kökenli

Çete liderinin haiti kökenli olduğu belirtilirken, insanı ölüme kadar götürebilecek ve çok tehlikeli bir büyü olan vudu büyüsü ile sadece kadınları değil, ağına düşürdüğü kadınların ailelerini de tutsak aldığı iddia edildi. Vudu Büyüsü Nedir?

Vudu büyüsünü ilk defa Haitili insanların bulunduğu söylenmekle beraber, çok tehlikeli bir büyü olduğu biliniyor. Bir kuklaya iğne batırmak sureti ile yapılan büyünün tam olarak detayları henüz bilinmiyor.

Reklam
Reklam