Vukuatlı Kavşakta Can Pazarı; 2 Yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Birbirine giren araçlar farklı refüjlere...

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Birbirine giren araçlar farklı refüjlere savrularak durabilirken arka koltukta sıkışan yaşlı kadın itfaiye ekiplerinin de müdahalesiyle kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre; Milas'ta vukuatlı kavşak olarak bilinen ve sık sık kazalar meydana gelen Kırcağız kavşağında bugün saat 16.00 sıralarında Mahmut Ekin idaresindeki 16 AJ 042 plakalı otomobille, kavşaktan dönüş yapmak isteyen Cemal Çoban (53) idaresindeki 48 KV 298 plakalı otomobil çarpıştı. Söke İstikametinden Bodrum istikametine doru hareket halindeki Ekin’in çarptığı Çoban araç hakimiyetini kaybederek orta refüje savrulurken, Ekinde sinyal sistemini ve ışıklandırmaları devirerek sağdaki refüje savrularak durabildi.

Reklam
Reklam

Çarpışma sonucu Çoban ve arka koltukta bulunan yakını Gülperi Tunç (74) yaralandı. Gülperi Tunç’a ilk müdahaleyi sıkıştığı yerde itfaiye ekipleri yaptı. 112 ve itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Çoban, ambulansa alınarak buradaki ilk müdahalenin ardından 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yaralı Çoban ise olay yerine gelen ikinci ambulansla aynı hastaneye sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Bir müddet trafiğe kapatılan alanda orta refüj kontrol sinyalleri ve aydınlatma sistemleri de büyük ölçüde zarar gördü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: