Vural, Akhisar’a kazanmak için gidecez

Spor Toto Süper Ligin 24.haftasında Akhisarspor ile karşılaşacak olan SB Elazığspor antrenmanlarını sürdürüyor.

SB Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, “Rakibimizin de bizim gibi şiddetle puana ihtiyacı var, Her iki takımında 3 puanı almak için mücadele verecek, bu maçı kazanarak ligdeki yerimizi biraz daha yukarıya taşımak istiyoruz” dedi.

Akhisarspor’u da değerlendiren Vural Mersin’in Kayseri’ye gideceğini belirterek Kayserispor’un bu maça UEFA Kupasına katılması düşüncesinde hazırlanacağını söyledi.

Akhisar maçından sonra Ordu’yu konuk edeceklerinin belirten Yılmaz Hoca, maçların zorluklarını bildiklerini, rakipleri gibi kendilerinin kazanmaları gerektiğini ve bu takımların büyüklere karşı nasıl oynadıklarını gördüklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Biz takım olarak hedeflediğimiz 35 puana 4’lü dilim olan Akhisar’ı ve Ordu’yu yenip 6 puanlık hedefimize ulaşmak istiyoruz.

SB Teknik Patronu Yılmaz Vural, Allah nasip ederse 34.hafta da Sivas maçından sonra hep birlikte takımın bu ligde kalmasını kutlarız dedi.

SB Elazığspor un golcü oyuncusu Serdar Gürler ise şunları söyledi, Antalyaspor maçından galip ayrıldığımız için çok mutluyuz. Akhisar maçını alarak daha çok rahatlamak istediklerini vurgulayan Gürler, Ordu spor’u da yenersek 9 hafta kalıyor. Bu futbol ile Akhisar’a 3 puanı almak için gideceğiz dedi.

MP Antalyaspor Maçında galibiyet golünü atan Mehmet Çakır ise, Akhisar maçı alt sıralardan kurtulma adına çok önemli bir maç, Akhisarspor ve Orduspor maçlarını kazanıp rahatlamak istediklerini vurguladı.

SB Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ise bir toplantı yaparak maddi sıkıntılarının devam ettiğini belirtti.

Öztürk, çok büyük maddi sıkıntılar yaşadıklarını ve bu sıkıntılardan dolayı bir hayli zarar gördüklerini belirterek, iş adamlarının takımlarına sahip çıkmalarını istedi.

Reklam
Reklam

Başkan Öztürk, SB Elazığspor’a hizmet edebilecek bir kişinin gelmesi halinde görevi seve seve devredeceğini belirterek, genel kurula gideceklerini netice çıkmazsa Kulüp adına şirketleşmeye gideceklerini vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz