Vurulan Köpeği İznik Belediyesi Önüne Bıraktılar

Mehmet BULDU/ İZNİK İznik Belediyesi hayvan barınağındaki köpek ölümlerini gündeme getiren Yaşama Saygı Platformu Üyeleri, sokak köpeklerini beslemek için ilçeye bağlı

Mehmet BULDU/ İZNİK İznik Belediyesi hayvan barınağındaki köpek ölümlerini gündeme getiren Yaşama Saygı Platformu Üyeleri, sokak köpeklerini beslemek için ilçeye bağlı Boyalıca Beldesine gitti. Üyelerin iddialarına göre, bu sırada belediye görevlisi olduğu belirtilen bir kişi sokak köpeğini tabancayla vurdu. Olayı gören hayvan severler can çekişen hayvanı veterinere götürdüyselerde kurtaramadılar.
Bu durumu protesto eden hayvanseverler, sokak köpeğinin leşini taşıyarak, belediye binası önüne bıraktılar. Burada açıklamada yapan Plaform üyelerinden Mehtap Kanlıoğlu , “Boyalıca’da aç kalan sokak köpeklerini beslediğimiz anda böyle bir üzücü olay meydana geldi. Gözümüzün önünde hayvan can çekişerek öldü. Bir görevli bizi görünce silahını arkasına sakladı. Yetkililer hakkında şikayetçi olacağız” diye konuştu.
Açıklamanın ardından hayvanseverler jandarma komutanlığına giderek suç duyurusunda bulundular.
İznik Belediye Başkanı Ak Parti'li Osman Sargın ise olaydan haberi olmadığını belirterek, konuyu araştıracağını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz