"Weld Cup 2013 Kaynakçılık Beceri Yarışması"

İstanbul'da düzenlenen "Weld Cup 2013 Kaynakçılık Beceri Yarışması"nda Bursalı İbrahim Bal Türkiye 3. oldu.

İstanbul'da düzenlenen "Weld Cup 2013 Kaynakçılık Beceri Yarışması"nda Bursalı İbrahim Bal Türkiye 3. oldu.

Gedik Üniversitesi ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortak bir projeyle ülkede kaynak konusunda nitelikli gençlerin yetişmesine katkıda bulunmak ve gençleri bu alanda uzmanlaşmaya teşvik etmek üzere düzenlediği "Weld Cup 2013 1. Kaynakçılık Beceri Yarışması" sonuçlandı.

Yarışmaya 3 kategoride katılan Harmancık 75. Yıl Çok Programlı Lisesi Metal Teknolojisi Alanı öğrencileri Tungsten Asal Gaz Kaynağı kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. Dört kategoride yarışan öğrenciler arasında dereceye girenlerin ödüllerini Gedik Üniversitesi tarafından düzenlenen törende sahiplerini buldu.

Reklam
Reklam

Harmancık 75. Yıl Çok Programlı Lisesi Müdürü Mehmet Ali Kılınç, okulun mesleki eğitim kalitesinin ulusal düzeyde rekabet edilebilir seviyede ve kalitede olduğunu, bu başarının kazanılmasında ekip çalışmasının ve yenilikçi yaklaşımlara açık eğitim anlayışının etkili olduğunu söyledi.

Kılınç, Bursa genelinde yarışmaya katılan iki okuldan biri olarak Bursa'nın başarıyla temsil edilmesinden memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Muhabir: Ali Kahrıman / Burak Akay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: