Werder Bremen'li Taraftar Antalya'da Tedavi Oldu

Taraftarı olduğu futbol takımının kamp çalışmalarını izlemek amacıyla Antalya'ya gelen ve kaldığı otelde düşerek beyin kanaması geçiren 54 yaşındaki Alman,

Taraftarı olduğu futbol takımının kamp çalışmalarını izlemek amacıyla Antalya'ya gelen ve kaldığı otelde düşerek beyin kanaması geçiren 54 yaşındaki Alman, Antalya'da özel bir hastanede tedavi edildi.

Werder Bremen futbol takımının taraftarı Holger Dittrich (53), takımının kamp çalışmalarını izlemek üzere bir grup arkadaşıyla Antalya'ya geldi. 8 Ocak'ta Antalya'da kaldığı otelin banyosunda düşerek ağır yaralanan Dittrich, Belek turizm merkezindeki bir hastanedeki ilk tedavisinin ardından, beyin kanaması teşhisiyle Antalya Anadolu Hastanesi'ne sevk edildi. Opr. Dr. Hakan Özsüer tarafından beyin ameliyatı gerçekleştirilen Dittich, iki hafta yoğun bakımda kaldıktan sonra normal odaya alındı. Konuşma zorluğu çeken Dittrich'in takımın forması ve bayrağını yatağının yanından ayırmadığı görüldü.

Reklam
Reklam

Özel Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Terkan Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Dittrich'in genel durumunun iyi olduğunu söyledi. Ameliyat sonrası genel olarak ortaya çıkan bilinçle ilgili sıkıntılar olduğunu ifade eden Demir, Dittrich'in rehabilitasyon ihtiyacı olduğunu belirtti.

Demir, "Normalde bu hastamızın özel veya seyahat sigortası olması gerekiyordu. Ancak bu hastanın hiçbir sigortası yok. Hastanemizde sigortası olup olmadığına bakılmadan tedavisi yapıldı. Ailesine ulaşmaya çalışıyoruz" dedi.

Hastanın ülkesine gönderilerek bir an önce rehabilitasyon çalışmalarına başlanması gerektiğini vurgulayan Demir, "Hastamızın bir an önce sağlığına kavuşması en büyük dileğimiz" diye konuştu.

Demir, Almanya'daki bazı basın organlarında Dittrich'in Antalya'da takımı tarafından unutulduğuyla ilgili bazı haberler yayınlandığını öğrendiklerini de sözlerine ekledi.

Dittrich'in gelecek hafta hemşire eşliğinde ülkesine gönderileceği bildirildi.

Muhabir: Hüseyin Kanber / Güç Gönel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: