Whatsapp Twitter Facebook Instıgram Neden Ağır Düzeldi'mi?Ne Zaman Düzelecek?

Whatsapp, Twitter Facebook Instıgram Neden Ağır Whatsapp, Twitter Facebook Instıgram Ne Zaman nORMALE Dönecek Whatsapp, Twitter Facebook Instıgram Düzeldimi?

Whatsapp sıkıntısı devam ederken, Web'ten girmek isteyenler için daha kötü bir sonuç çıkıyor. Şu an iletişim aracıyla mesajlar zor gönderilse de web'ten girmek neredeyse olanaksız. Facebook ve Twitter içinde sorun devam ederken instagram'da sıkıntı tam olarak gitmiş değil. Başbakan Binali Yıldırım tehlikenin sona erdiği an sosyal medya ağların tekrardan normale döneceğini söyledi.

Web Whatsapp'a girmek isteyenler şu görüntüyü görmektedir

VPN'den girenler sıkıntı yaşamaya başladı

Whatsapp'a vpn'den girmek isteyen birçok kullanıcı normal sürümdeki aynı sıkıntıyı yaşamaktalar.

Reklam
Reklam

Twitter'a nasıl girilir?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan açıklama

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan bir yetkili Habertürk'e açıklamalarda bulundu. Açıklamaya göre, erişim yasağının bulunmadığı, Türkiye genelinde "internet" üzerinde bir sorun yaşandığını, sorunun en kısa zamanda çözüleceğini açıkladı.

Whatsapp'a dün sabahtan bu yana erişim güçlükle sağlanıyor; kimi kullanıcılar WiFi üzerinden Whatsapp'a giremezken, 3G/4G'ye geçtiğinde erişim sağlayabiliyor.

Dün sabah saatlerinde meydana gelen ve halen devam eden Whatsapp, Twitter ve Facebook'taki erişim sorunu ile ilgili Başbakan Binali Yıldırım'dan da dün açıklama geldi. Yıldırım yaptığı açıklamada 'Güvenlik açısından zaman zaman bu tür tedbirlere başvurulabilir. Arkadaşlar güvenlik açısından zaman bu tip tedbirlere başvurulabilir. Bunlar geçici tedbirlerdir. Tehlike bertaraf edildikten sonra her şey normale döner' dedi.

Vatandaşlar dün sabah saatlerinden beri Whatsaap ve Facebook Twitter'a erişim sıkıntı yaşıyor.

Bu uygulamalar üzerinde herhangi bir mahkemeden çıkan erişim yasağı bulunmuyor.

Reklam
Reklam

Kullanıcıların bir kısmı Whatsapp'tan mesaj gönderemezken, kimi de gelen mesajları çok geç görebiliyor. Benzer şekilde VPN araçlarını kullanmadan sosyal medya mecralarına girmekte de ciddi sıkıntılar yaşanıyor.