Whatsapp Twitter Instagram ve Facebook Neden Açılmıyor Ne Zaman Normale Dönecek?

Whatsapp, Twitter, Instagram ve Facebook Ne Zaman Düzelecek Whatsapp, Twitter, Instagram ve Facebook Neden Girilmiyor DNS Ayarlarımı Değişti. Whatsapp, Twitter, Instagram ve Facebook Ne Zaman Normale Dönecek.

Facebook, whatsapp ve twitter'da sabah saatlerinde mobilden girilmiyorken, Türkiye'de bir ilk yaşandı. İlk defa whatsapp engellendi. Engellenme sebebi sabah saatlerinde belli değildi. Bir siber saldırı mı yoksa teknik arızadan mı kaynaklı tam net değildi. Ne Türk Telekom'dan ne de BTK'dan bir açıklama geldi. Öğleden sonra Başbakan Binali Yıldırım açıklamalarda bulundu. Geçici tedbir olarak bu uygulamayı yaptıklarını söyleyen Başbakan Yıldırım, sorun ortadan kalktıktan sonra normale dönecektir dedi.

Reklam
Reklam

VPN'den girenler sıkıntı yaşamaya başladı

Whatsapp'a vpn'den girmek isteyen birçok kullanıcı normal sürümdeki aynı sıkıntıyı yaşamaktalar.

Twitter'a nasıl girilir?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan açıklama

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan bir yetkili Habertürk'e açıklamalarda bulundu. Açıklamaya göre, erişim yasağının bulunmadığı, Türkiye genelinde "internet" üzerinde bir sorun yaşandığını, sorunun en kısa zamanda çözüleceğini açıkladı.

Dün geceden itibaren internete girmek isteyenler yavaşlık sorunu ile karşılaştı. Özellikle mobil operatör kullanıcıları 3G ile giriş yapmak istediklerinde sorun yaşadılar.

Başta sosyal medya sayfalarına girmede sorun yaşanırken, genel olarak da internet yavaşladı. Facebook, Twitter gibi günlük yoğun etkileşimin yaşandığı mecralara girişte sıkıntı yaşanıyor.

Herkes sosyal medya ve internet ile ilgili yaşanan sorunu merak ederken Başbakan Binali Yıldırım'dan açıklama geldi.

Yıldırım yaptığı açıklamada 'Güvenlik açısından zaman zaman bu tür tedbirlere başvurulabilir. Arkadaşlar güvenlik açısından zaman bu tip tedbirlere başvurulabilir. Bunlar geçici tedbirlerdir. Tehlike bertaraf edildikten sonra her şey normale döner' dedi.

Reklam
Reklam