Whatsapp Twitter ve Facebook Neden Kesildi Ne Zaman Düzelecek

Whatsapp, Twitter ve Facebook Neden Kesildi Whatsapp, Twitter ve Facebook Ne Zaman Düzelecek nSorusu Cevabını Buldu Whatsapp, Twitter ve Facebook Neden kesiliyor

Sabah saatlerinde meydana gelen Whatsapp, Twitter ve Facebook'taki erişim sorunu ile ilgili Başbakan Binali Yıldırım'dan açıklama geldi. Yıldırım yaptığı açıklamada 'Güvenlik açısından zaman zaman bu tür tedbirlere başvurulabilir. Arkadaşlar güvenlik açısından zaman bu tip tedbirlere başvurulabilir. Bunlar geçici tedbirlerdir. Tehlike bertaraf edildikten sonra her şey normale döner' dedi.

Vatandaşlar sabah saatlerinden beri Whatsaap ve Facebook Twitter'a erişim sıkıntı yaşıyor.

Bu uygulamalar üzerinde herhangi bir mahkemeden çıkan erişim yasağı bulunmuyor.

Reklam
Reklam

Kullanıcıların bir kısmı Whatsapp'tan mesaj gönderemezken, kimi de gelen mesajları çok geç görebiliyor. Benzer şekilde VPN araçlarını kullanmadan sosyal medya mecralarına girmekte de ciddi sıkıntılar yaşanıyor.

HDP millet vekillerine operasyon

İnternet ve sosyal medyadaki yavaşlamanın HDP'li milletvekillerine yönelik operasyonlarla ilgili olduğu tahmin ediliyor.

Facebook neden açılmıyor? Facebook giriş nasıl yapılır? Facebook'a neden giremiyorum? sorularının yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Sosyal ağlara giriş yapamamakla beraber bazı telefon hatlarından da internet bağlantısı sorunu yaşanıyor. Bazı vatandaşlar sabah uyandıklarında Facebook, Twitter ve WhatsApp uygulamalarına erişim sağlayamayınca kapatıldı mı? sorusu akıllara geldi.

Kullanıcıların bir kısmı Whatsapp'tan mesaj gönderemezken, kimi de gelen mesajları çok geç görebiliyor. Benzer şekilde VPN araçlarını kullanmadan sosyal medyamecralarına girmekte de haberi hazırladığımız 09:05 sularında ciddi sıkıntılar yaşanıyor.

Facebook neden açılmıyor? sorusuna dair resmi bir açıklama yapılmadı. Yapılacak açıklamayı anında sizlerle paylaşacağız.

Reklam
Reklam

Facebook neden açılmıyor? Facebook ne zaman açılacak?

Facebook kullanıcıları siteye giriş yapmak istediğinde karşılarına hata sayfası çıkıyor. Peki ama ne zaman düzelecek. Bu sorunun cevabı henüz netlik kazanmadı.

Facebook'un üçüncü çeyrek geliri yüzde 56 arttı

Facebook'un bu yılın üçüncü çeyrek geliri, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 55,8 artarak 7,01 milyar dolar oldu. Dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitelerinden Facebook, New York borsasının kapanmasının ardından, bu yılın üçüncü çeyreğine ilişkin bilançosunu açıkladı. Buna göre, Facebook 30 Eylül'de sona eren 2016 yılı üçüncü çeyreğinde 7,01 milyar dolar gelire ulaştı. Bir önceki senenin aynı döneminde şirket 4,5 milyar dolar gelir elde etmişti. Geçen yılın üçüncü çeyreğinde 896 milyon dolarlık net kar yakalayan Facebook, 2016'nın üçüncü çeyreğinde ise net karını neredeyse üçe katlayarak 2,38 milyar dolara çıkardı.

Günlük mobil kullanıcı sayısı 1 milyarın üzerinde

Facebook'un günlük ve aylık aktif kullanıcı sayısında bu sene nisan-haziran döneminde da artış kaydedildi. Günlük aktif kullanıcı sayısı 2016'nın üçüncü döneminde ortalama 1,18 milyar kişi oldu. Bu sayı yıldan yıla yüzde 17'lik artış gösterdi ve bu kişilerin 1,09 milyarının mobil cihazlardan Facebook'u kullandığı tespit edildi.

Reklam
Reklam

Facebook'u kullanan aylık aktif kullanıcı sayısı da aynı dönemde 1,79 milyar kişiye ulaşarak, bir önceki yılın üçüncü çeyreğine göre yüzde 16'lık artış gösterdi. Bu kişilerin 1,66 milyarının mobil cihazlardan bağlandığı belirlendi.

Finansal raporda, ayrıca Facebook'un üçüncü çeyrek reklam gelirlerinin 6,8 milyar dolara ulaşarak, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 59 artış kaydettiği vurgulandı. Söz konusu gelir, geçen yılın temmuz-eylül döneminde 4,3 milyar dolardı. Üçüncü çeyrek reklam gelirlerinin yüzde 84'ü mobil reklamlardan gelirken, bu oran geçen yılın aynı döneminde yüzde 78 olmuştu.