WhatsApp’ın rakibi Samsung ChatON güncellendi

Samsung’un birçok platformda desteklenen anlık mesajlaşma uygulaması ChatON 2.0 sürümüyle kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Samsung’un uzun bir süre önce tanıttığı ChatON uygulaması, Samsung tarafından üretilen akıllı telefonlarda yüklü olarak geliyor. Android, iOS, BlackBerry ve Bada sürümü bulunan yazılım, birçok akıllı telefon platformunda destekleniyor. Windows Phone sürümünün olmayışı ise uygulamanın şimdilik en ciddi handikaplarından biri.
Yenilenen ChatON 2.0 sürümüyle işlevsellik ve performans ölçeğinde önemli yenilikleri kullanıcılarına sunuyor. Artık daha stabil çalışan yazılım, Facebook, Twitter ve Weibo kişileri ile de iletişim kurabilme olanağı tanımasıyla en büyük rakibi WhatsApp’e üstünlü sağlıyor.
Tüm dünyada 200’den fazla ülkede 60 ayrı dilde kullanılan ChatON, kolay içerik paylaşım özellikleri, kişiselleştirilebilir profil ekranı, çoklu pencere desteği gibi ayrıntıları ile fark yaratıyor. Uygulamanın web üzerinden çalışan versiyonu ise bilgisayardan ChatON kişileri ile iletişim imkanı tanıyor.
[ ****](http://www.scroll.com.tr/100590/2012nin-ilgi-cekici-mobil-cihaz-trendleri/)
Anahtar Kelimeler: