Williams, Malezya'da zor bir yarış bekliyor

Sam Michael, hafta sonu yapılacak Malezya Grand Prix'sinde Brawn GP'nin gücünü koruyacağını ve kendilerini zor bir yarış beklediğini söyledi.

Her ne kdar Williams takımı bugüne kadar iyimser konuşmaktan çok kötü ihtimalleri göz önünde bulundurmuş olsa da, teknik direktör Michael, FW31'in geçen hafta Albert Park pistindeki performansından övgüyle söz etti.

Alman Auto Motor und Sport dergisine açıklamalarda bulunan Avusyralyalı Michael, şunları kaydetti: "Hızlı pistlerde rakiplerimizi karşı kendimizi daha rahat ortaya koyuyoruz. Sepang pistinde Melbourne'den daha fazla sayıda hızlı viraj bulunuyor. Rakiplerimizin iddia ettiği gibi, bizim Brawn'la sergilediğimiz performans sadece difüzörden kaynaklanmıyor."

Reklam
Reklam

"McLaren ve Ferrari bunları konuşmak yerine, kendilerini geliştirmelidir. Ferrari, Renault ve Red Bull tarafından itiraz edilen difüzör davası da, yine bizim lehimize sonuçlanacaktır. Rakiplerimiz Melbourne'den bu yana kendilerini geliştirmek adına ciddi adımlar atmadıysalari Sepang'ta da yenilmek kaderleri olacaktır."

TurkiyeF1.Com