Windows 8 tablet sürprizi

Nvidia CEO’su Jen Hsung Huang’ın açıklamasına göre Windows 8 yüklü şekilde piyasaya sürülen tabletler pek çok kişiyi mutlu edecek bir özellik taşıyor olacaklar.

MobileTopSoft’un haberine göre, Nvidia cephesinden gelen açıklamadan anlaşıldığı kadarıyla, tabi eğer bir yanlış anlama olmadıysa, Windows 8 ile çalışacak olan tabletler, aynı zamanda Windows Phone 7 uygulamalarını da çalıştırabilme kapasitesine sahip olacaklar. Böylece Windows Phone kullanıcıları için yeni tabletlerine geçiş oldukça zahmetsiz hale gelecek denilebilir.

Windows Phone 7 için üretilmiş olan mobil uygulamalardan Windows 8 tablet kullanıcılarının da faydalanabilecek oluşu, Microsoft‘un kendisini mobil yaşama entegre etmeye çalıştığının bir göstergesi sayılabilir. Diğer yandan da, ARM teknolojisine Intel ile rekabetinde çok büyük bir avantaj sağlayacaktır.

Reklam
Reklam

Tabi bu haberin hala bir söylentiden ibaret olduğunu ve Microsoft tarafından henüz doğrulanmadığını da belirtelim, ancak bu söylentinin duyulması bile heyecanlanmaya yetecek cinsten.

[

](http://www.scroll.com.tr/48428/bu-ogretmeni-cok-seveceksiniz/)