Windows 8’e güncelleme kapıda

26 Ekim 2012 günü kullanıcılarla buluşan Windows 8, yakın süre içerisinde yeni bir güncellemeyle daha da işlevsel olacak.

Özellikle dokunmatik ekran özellikleri ve devrim niteliğindeki Metro arayüzü ile Windows deneyimini baştan yaratan Windows 8 işletim sistemi geçtiğimiz günlerde birçok kullanıcı tarafından kullanılmaya başlandı. “Başlat Menüsünün” olmayışı kullanıcılar tarafından başlarda tepkiyle karşılansa da işletim sistemine alışılmasının ardından Metro arayüzü sayesinde “Başlat Menüsü” işlevlerine kolayca ulaşılabilmesi Windows 8 işletim sistemini genel işletim sistemi kullanımı pazarında üst sıralara doğru taşıyor.
Windows 8 işletim sisteminin kullanıcıların beğenisine sunulmasının ardından kısa bir süre sonra Microsoft “Blue” adını vereceği ve Windows 8’in üzerine kurulacak yeni bir güncelleme çıkaracağını duyurdu. Financial Times’a bu konuda bilgi veren Microsoft’un Pazarlama Müdürü Tami Reller Windows 8 için hazırladıkları güncellemeyi bu yıl içerisinde kullanıma sunacaklarını söyledi. Reller verdiği bilgiler arasında güncelleme içerisinde yapılacak değişikler ve iyileştirmeler konusunda ise ser verip sır vermedi.
[ ****](http://www.scroll.com.tr/110552/1-000-sayfa-baski-sadece-85-tlye/)