Wınterfest'te Asfaltta 'kayaklı' Koşu

Nursima KESKİN/ ERZURUM, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Winterfest'in ikinci gününde trafiğe kapatılan Cumhuriyet Caddesi'nde kayaklı koşu yapıldı. Kayak ve Biatlon

Nursima KESKİN/ ERZURUM, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Winterfest'in ikinci gününde trafiğe kapatılan Cumhuriyet Caddesi'nde kayaklı koşu yapıldı. Kayak ve Biatlon Milli takımlarından 10 sporcu asfalt üzerinde kayakla tur attı. Tekerlekli kayakla caddeyi 10 kez turlayan sporcuları ilgi ile izledi.
Muş'ta Güzel Sanatlar ve Spor Lisesinde eğitim öğretim gören 17 yaşındaki Mert Furkan Taş, 4 yıldan bu yana Biatlon Milli Takımı'nda yarıştığını belirterek "10 yaşımdan beri kayaklı koşu yapıyorum. Winterfest için Erzurum'a geldik. Daha önce de asfaltta kaymıştım. Genelde kışın karda, yazın asfaltta kayıyoruz. Ama karda kaymak daha zevkli" diye konuştu.
Havuzbaşı Semtindeki süs havuzunda yapılacak artistik buz pasteni gösterisi iptal edilirken Atatürk Üniversitesi kampüsünde Sagopa Kajmer festival kapsamında konser verecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: