Wolfsburg – Freiburg maçı canlı yayınla Ntv Spor’da

Almanya DFB Kupası çeyrek finalinde Wolfsburg sahasında Freiburg takımını ağırlayacak. Wolfsburg – Freiburg maçı canlı yayınla Ntv Spor’dan izlenebilecek.

Almanya Kupası’nda çeyrek final heyecanı canlı yayınla Ntv Spor’da. Wolfsburg’un sahasında Freiburg’u ağırlayacağı Almanya DFB Kupası çeyrek final karşılaşması Ntv Spor’dan canlı yayınlanacak. Volkswagen Arena’da bu akşam saat 20:00’de başlayacak karşılaşmanın hakemliğini Tobias Stieler yapacak.

Almanya Bundesliga’da ikinci sırada yer alan ve Avrupa Ligi’nde de yoluna devam eden Wolfsburg, Almanya Kupası’nda da kupaya ulaşma amacında. Kupada bir önceki turda Leipzig’i 2-0 mağlup ederek eleyen Wolfsburg bu maçta da favori olan taraf.

Reklam
Reklam

Freiburg ise Bundesliga’da alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veriyor. Ligde 28 puanla 14. sırada yer alan Freiburg, Almanya Kupası’nda bir önceki turda Köln’ü 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

İki takım bu sezon iki kez karşı karşıya geldi ve ikisinde de kazanan (1-2, 3-0) Wolfsburg oldu.

WOLFSBURG – FREIBURG

STAT: Volkswagen Arena

SAAT: 20:00

YAYIN: NTV Spor

HAKEM: Tobias Stieler

WOLFSBURG: Benaglio -Träsch, Naldo, Knoche, Rodriguez - Guilavogui, Luiz Gustavo - Vieirinha, De Bruyne, Caligiuri - Dost

FREIBURG: Bürki - Riether, Krmas, Mitrovic, Günter - Sorg, Höfler - Klaus, Schmid - Frantz - Petersen