Wushu Federasyonu'ndan Vali Öztürk'e Ziyaret

Türkiye Wushu Federasyonu yönetim kurulu üyeleri ve beraberindeki sporcular Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Türkiye Wushu Federasyonu yönetim kurulu üyeleri ve beraberindeki sporcular Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ü makamında ziyaret etti. Vali Öztürk, geçen hafta Antalya’da düzenlenen 5. Dünya Gençler Wushu Şampiyonası'nda A Grubu kızlar qiangshu dalında dünya birincisi Elif Akyüz, erkekler gunshu dalında dünya birincisi Necmettin Erbakan Akyüz, B grubu kızlar gunshu dalında dünya ikincisi Zeynep Makbule Akyüz ve Türkiye Wushu Federasyonu yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarette, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu da bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Öztürk, sporculara göstermiş oldukları başarıdan dolayı teşekkür ederek, eşofman takımı hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: