Wushu Kung Fu Sporunda Düzce’nin Adı Duyuluyor

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde düzenlenen İller Arası Wushu Kung Fu şampiyonasında Düzce Doğan Spor Kulübü temsil...

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde düzenlenen İller Arası Wushu Kung Fu şampiyonasında Düzce Doğan Spor Kulübü temsil etti. Düzceli sporcular 4 derece ile geri döndü.

Sakarya’da düzenlenen Wushu Kung Fu şampiyonasında Düzce’yi Doğan Spor Kulübü temsil etti. Doğan Spor Kulübü adına müsabakalara katılan Yunus Emre Özcan 2., Melih Gültekin 2., Elif Pekdemir3., Oğuzhan Bektaş ise 3. Olarak kendi sıkletlerinde Düzce’nin adını duyurdu.

Doğan Spor Kulübü Antrenörü Aslan Doğan, “Müsabakaya yeni sporcularımız ile katılarak yeni yetenekleri bulmak için gittiğimiz bu şampiyonadan da boş dönmedik. Çalışmalarımızın sonuçlarını kısa sürede alıyoruz. Bu bizi daha da motive ediyor. Desteğini eksik etmeyen spor il müdürümüz Ömer Faruk Şiran Bey'e teşekkür ediyor ve başarılarımızın devam edeceğinin sözünü veriyoruz. Amacımız Wushu Kung Fu branşından da Düzce’den milli sporcuları çıkartmaktır” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: