Wushu Takımı Türkiye Şampiyonası İçin Alanya’ya Gitti

Korkuteli Belediyespor Wushu Takımı, Türkiye Şampiyonası’na katılmak üzere Alanya’ya gitti. Türkiye şampiyonasına 8 sporcu ile...

Korkuteli Belediyespor Wushu Takımı, Türkiye Şampiyonası’na katılmak üzere Alanya’ya gitti. Türkiye şampiyonasına 8 sporcu ile katılan Korkuteli Wushu Takımı’nda hedef 8’de, 8 yapmak.

Türkiye Şampiyonası elemelerinde elde ettiği büyük başarıyla hafta sonu Alanya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Korkuteli Belediyespor, Wushu takımı Alanya’ya gitti.

Korkuteli Belediyespor Wushu takımı antrenörü Şükrü Haksız yaptığı açıklamada, “+90 kiloda Hüseyin Salih Selçuk, İsmail Sarı, 16- 17 yaş gençler kategorisinde İbrahim Taştepe, Seren Erkış Yusuf Aldemir,14-15 yaş genç kategoride ise Mustafa Akçayır, Ayşe Ermumcu, ve Halil Burak Çırak Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı” dedi.

Reklam
Reklam

Hedeflerinin Türkiye Şampiyonası’nda da derece elde ederek, Avrupa Şampiyonası’na gitmek olduğunu belirten Haksız, “Türkiye Şampiyonası’nda birinci ve ikinci olan sporcular, Avrupa Şampiyonası’na gidebilecek. Bunu başarabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Korkuteli’ni en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

Korkuteli Belediyespor As Başkan Mehmet Emin Kolan, tüm sporculara güvendiğini ifade ederek, “Sporcularımız Türkiye Şampiyonası’na katılmakla büyük bir başarı elde etti. Alanya’da alınacak madalyalar ile hedefimizin daha üstüne çıkacağız. Hepsine güvenim sonsuz. Sonuna kadar mücadele edeceklerine eminim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: