'www.terorsehitleri.com' Sitesi Yöneticilerinden Şehit Ailesine Ziyaret

Şehitlerin adını yaşatmak amacıyla kurulan 'www.terorsehitleri.com' adlı sitenin yöneticileri, Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında, PKK'lı teröristlerle...

Şehitlerin adını yaşatmak amacıyla kurulan 'www.terorsehitleri.com' adlı sitenin yöneticileri, Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında, PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Çavuş Mehmet Kıran (21)'ın ailesini ziyaret etti.

Şehidin, Sakarya'nın Söğütlü ilçesindeki evini ziyaret eden site yöneticileri, baba Mehmet ve anne Rahime Kıran ile görüştü. Aileye, şehidin resimleri ile haberlerinin yer aldığı iki pano hediye eden site yöneticileri, daha sonra şehidin mezarını ziyaret ederek, dua ettiler.

Reklam
Reklam

İnternet sitesi yöneticisi Erdoğan Erdoğan, şehitlerin manevi ve milli hatıralarını yaşatmaya çalıştıklarını belirterek, "Şimdiye kadar yaklaşık 130 şehit ailemizi ziyaret ettik." dedi.

Sakaryalı bir grup genç tarafından kurulan 'www.terorsehitleri.com' adlı sitede, terörle mücadelede hayatını kaybeden 3 bin 610 şehit ile 74 terör gazisinin biyografisi bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: