Yaban Hayvanları Için Doğaya Yem Bırakıldı

Kayseri'de kış aylarında karla ve buzlu suda yaptıkları banyo ile adlarını duyuran Herkes İçin Spor Federasyonu'na (HİS) bağlı Erciyes Kar

Kayseri'de kış aylarında karla ve buzlu suda yaptıkları banyo ile adlarını duyuran Herkes İçin Spor Federasyonu'na (HİS) bağlı Erciyes Kar Kaplanları Derneği ve Spor Kulübü üyeleri, ağır kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.

Ali Dağı çevresinde spor yapan Erciyes Kar Kaplanları, yanlarında getirdikleri kemik, ciğer, tavuk, ekmek gibi yiyecekleri, yaban hayvanlarının yemesi için kar kalınlığının yer yer bir metreyi bulduğu bölgeye bıraktı.

HİS Federasyonu İl Temsilcisi Davut Güleç, ağır kış şartlarında herkesi yaban hayvanları için doğaya yem bırakmaya çağırdı.

Reklam
Reklam

Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Başkanı Rifat Postacı da, sporun yanı sıra yaban hayatı ve çevre konusunda duyarlılık gösterdiklerini de vurguladı.

Muhabir: Musa Özyürek / Mustafa Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz