Yabancı Gençler Gençlik Kampı’nda

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Gençlik Kampı çerçevesinde 20 yabancı genç Antalya’da kampa katıldı. Yabancı...

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Gençlik Kampı çerçevesinde 20 yabancı genç Antalya’da kampa katıldı. Yabancı gençler kampta ‘Festivalya’ etkinliklerine de katılıp performans sergiledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gençlik Servisleri Merkezi ile birlikte düzenlediği Uluslararası Gençlik Kampı, Lara Birlik Plajı’ndaki Gençlik Kampı’nda gerçekleşti. Fransa, Ukrayna, Tayland, İspanya, İtalya, Kore, Sırbistan, Polonya ve Türkiye’den 20 genç kampa katıldı. Yabancı gençler, Gençlik Kampı’ndaki çadırda konakladı. Gönüllü gençler, kamp çerçevesinde ‘Festivalya’ etkinliklerinde performans sergiledi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın da yabancı gençlerin gösterilerini izledi.

Reklam
Reklam

Gönüllü gençlerden Radoslav Dokmanovic, “12 yıldır gitar çalıyorum. Gitar çalan arkadaşlarımla iyi bir ekip olduk. Bizim için kamp çok güzeldi, bu kampı düzenleyenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir diğer gönüllü genç Sandra Jedrzewska ise “Ben kung-fu hocasıyım. Böyle sanatsal ve kültürel aktiviteleri çok seviyorum. Sokak performansları benim için çok büyük bir tecrübe oldu” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: